Zoeken naar Gratis colleges

Gratis colleges
Universiteit van Nederland: De beste wetenschappers geven gratis college op internet.
Door verder te gaan binnen onze site, accepteer je automatisch ons cookiebeleid. College van vandaag. Waarom dragen hipsters een muts in een koffiebar? Nederlandse topwetenschappers geven gratis college op internet, radio en televisie. Inspirerende wetenschappers delen via korte colleges de spannendste inzichten uit hun vakgebied.
Hoe volg ik gratis online colleges aan een universiteit? Educatie en School: Diversen.
Daarnaast zijn er ook cursussen over wiskunde, bedrijfskunde, wetenschappen en techniek. Vaak zijn gratis colleges uit te breiden met diensten waar je voor moet betalen zoals coaching en examens. Zo is Udacity een stuk minder toegankelijk maar op het gebied van informatica bevat het internationaal gezien de allerbeste colleges.
Universiteit van Vlaanderen: wetenschap voor iedereen, gratis en online VRT NWS. VRT NWS. Play. Play. VRT NWS.
Universiteit van Vlaanderen: wetenschap voor iedereen, gratis en online. Vandaag is de Universiteit van Vlaanderen officieel van start gegaan. Bedoeling is om jaarlijks honderd colleges van professoren aan te bieden via het internet, radio en tv. Daarvoor werken de vijf Vlaamse universiteiten samen met Knack en VRT.
Gratis colleges volgen via internet NRC.
Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Gratis colleges volgen via internet. Steeds meer universiteiten zetten hun hoorcolleges gratis op internet, om zo reclame te maken voor hun eigen onderwijskwaliteit. Leken volgen de lessen ook. 16 september 2010.
Kennis voor breed publiek Universiteit Leiden.
De colleges zijn vaak overdag en deelnemers betalen per collegereeks. Massive Open Online Courses. Een nieuwe manier van college volgen die voor iedereen in eigen tijd en overal via internet beschikbaar is: Massive Open Online Courses MOOCs. De colleges zijn gratis en behandelen uiteenlopende onderwerpen.
Colleges online Webwijzer.
Toegankelijke colleges van 15 minuten over spannende inzichten in verschillende vakgebieden, door docenten aan de Vlaamse universiteiten. Deel op Facebook Deel op Twitter. Voor beginners en gevorderden: online lessen en cursussen om je Duits bij te spijkeren. Online Nederlands leren. Voor beginners en gevorderden: oefeningen en apps om je Nederlands te verbeteren. De beste adressen om online Frans te leren, van conversatie tot vocabulaire. Iedereen kan leren programmeren met deze educatieve websites en software. Train je geheugen met spelletjes, denktesten en geheugenkaartjes. Met zijn allen verbruiken we meer dan de aarde aankan. Meer genieten van landschap, flora en fauna met gratis wandel apps.
Universiteit van Vlaanderen: Vlaamse topwetenschappers geven gratis college.
Opnames b B ijwonen Bijwonen. College van vandaag. Kunnen topvoetballers nog meer verdienen? Vlaamse topwetenschappers geven gratis college op internet, radio en televisie. Inspirerende professoren en universitair docenten delen in colleges van 15 minuten de spannendste inzichten uit hun vakgebied.
Universiteit van Vlaanderen: ga gratis naar de live-opnames Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Op 4, 5 en 6 september gaan de eerste opnames van start in de Versuz in Hasselt Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt. Net zoals vorig jaar is iedereen welkom vanaf 19u30 en starten we met het eerste college om 20u15. Deze colleges zijn ook gratis te bekijken op VRT NU, YouTube en bij onze partners.
Gratis online college steeds populairder NOS.
Ook moet je in gedachten houden dat deelnemers vanuit de hele wereld afkomstig zijn en dus in verschillende contexten leren" Waar die deelnemers dan vandaan komen? Van" Nepal tot Braziliƫ, van IJsland tot Congo." Ook Universiteit Twente biedt gratis online colleges.
Gratis Open UvA-Colleges voor UvA-medewerkers Instituut voor Interdisciplinaire Studies Universiteit van Amsterdam.
Onderstaande link leidt u naar het aanbod van IIS colleges en die van de andere faculteiten. De colleges die vanuit het IIS worden georganiseerd zijn: China, Geheime Praktijken, Macht en Onmacht in het Midden-Oosten, Wetenschapsgeschiedenis en Oorlog. Lijst van OUC's.' Gratis OUC's' voor UvA-medewerkers website Illustere School.

Contacteer ons