Meer resultaten voor basisboek online marketing van strategie tot conversie

basisboek online marketing van strategie tot conversie
bol.com Basisboek Online Marketing 9789001788728 Marjolein Visser Boeken.
Wat jammer dat omslag van het boek Basisboek Online Marketing rommelig oogt, maar het boek niet lezen zou een gemiste kans zijn want het basisboek is erg compleet en deskundig geschreven. Het is actueel, beschrijft alle gangbare online methodieken en heeft een heldere structuur. Het gebruik van plaatjes en theorie is goed gedoseerd, de teksten in vlot Nederlands geschreven, wat het boek lekker leesbaar maakt. De grote plus is dat de twee makers ook 23 andere experts gevraagd hebben bijdragen te schrijven voor hun specifiek vakgebied. De schrijvers gebruiken bekende en minder bekende wetenschappelijke theorieën en modellen, leggen heldere verbanden met oude marketing. Een echt basisboek dat het hele traject van strategie tot en met conversie beschrijft, compleet omdat het spectrum van eigen bedrijfsproces tot en met de klant bestrijkt.
Basisboek online marketing: van strategie tot conversie: Amazon.de: Marjolein Visser, Berend Sikkenga: Fremdsprachige Bücher.
Sell on Amazon. Flip to back Flip to front. Paused You're' listening to a sample of the Audible audio edition. See this image. Basisboek online marketing: van strategie tot conversie Niederländisch Hardcover 19. by Marjolein Visser Autor, Berend Sikkenga Autor.
Basisboek online marketing Marjolein Visser, Berend Sikkenga ISBN: 9789001887148 De Slegte.
van strategie tot conversie. Marjolein Visser, Berend Sikkenga. Beoordeel dit boek als eerste! Hardback Nieuw vanaf 5950. Zet op verlanglijst. Doorloopt het hele marketingproces; geschreven door meer dan 30 vakspecialisten; standaardwerk voor het vakgebied Basisboek online marketing behandelt het volledige marketingproces.
Basisboek Online Marketing.
Ook zijn alle ontwikkelingen op het gebied van online marketingcommunicatie opgenomen. Tot slot is het hoofdstuk over market-sensing vergaand aangepast. Basisboek online marketing wordt gebruikt door meer dan driekwart van de studenten van commerciële opleidingen als Commerciële Economie, Communicatie, Small Business Retail Management en NIMA-opleidingen.
bol.com Basisboek online marketing incl. toegang tot Prepzone 9789001850951 Marjolein.
Waar ben je naar op zoek? In welke categorie? Translate to English beta. Alles voor je studie Select: gratis verzending Back to School Alles voor je vakantie. terug naar homepage. Basisboek online marketing incl. toegang tot Prepzone. Van strategie tot conversie.
Basisboek Online Marketing door Marjolein Visser, Berend Sikkenga Boek Managementboek.nl.
Trefwoorden: Conversie, Online marketing, Strategie. Basisboek online marketing behandelt het volledige marketingproces. Niet alleen de theorie achter online marketing komt aan bod, maar ook de technieken en media. Basisboek Online Marketing introduceert eerst het kernprocesmodel en belicht vervolgens de strategische aspecten van online marketing, waarbij dieper wordt ingegaan op online consumentengedrag. Hierna komen alle relevante aspecten van websites aan bod: het ontwerpen van effectieve sites, de site als distributie of communicatiekanaal en de site als onderdeel van het product. Sinds het verschijnen van de eerste druk is het boek uitgegroeid tot standaardwerk voor het vakgebied.
Studystore Basisboek online marketing van strategie tot conversie incl. toegang tot Prepzone, Visser, M, Sikkenga, E.A. 9789001850951.
Basisboek online marketing van strategie tot conversie incl. toegang tot Prepzone. Visser, M, Sikkenga, E.A. Basisboek Online Marketing is het eerste volwaardige studieboek over online marketing dat het héle marketingproces behandelt. Zowel de theorie achter online marketing als de technieken en media komen aan de orde, steeds geïllustreerd met actuele voorbeelden en cases.
Notities boek Basisboek" online marketing" Marjolein Visser, Berend Sikkenga ISBN: 9789001850951 Stuvia.
Samenvatting Basisboek Online Marketing Van strategie tot conversie Samenvatting van alle hoofdstukken van het Basisboek Online Marketing van Marjolein Visserperiod; Dit boek was leerstof voor het tentamen van de minor Online Marketingperiod; Hiermee 9comma5; periodperiodperiod.; door Lverh 36 Pagina's' Geupload 22/11/14 126.

Contacteer ons